Dyzet hadithet e Neveviut dhe shtojca e Ibn Rexhebit

Librat Kartela e faqes
Titulli: Dyzet hadithet e Neveviut dhe shtojca e Ibn Rexhebit
Gjuha: Shqip
Autor: Ebu Zekerija En Nevevi
Përkthim: Jusuf Hilmi Kastrati
Rishikim: Almedin Ejupi
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Libri "Dyzet hadithet e Neveviut" është libër i njohur, i cili përmban dyzet e dy hadithe të përmbledhura nga imam Neveviu në lëmenj të ndryshëm të dijes. Secili nga këto hadithe përfshin nga një rregull të rëndësishme të fesë, andaj çdo besimtar duhet t’i mësojë këto hadithe për shkak të rëndësisë së tyre. Në këtë libër përfshihet edhe shtojca e Ibn Rexhebit e cila po ashtu ka rëndësi të madhe.
Data e publikimit: 2017-05-08
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/2821956
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Dyzet hadithet e Neveviut dhe shtojca e Ibn Rexhebit
1.2 MB
: Dyzet hadithet e Neveviut dhe shtojca e Ibn Rexhebit.pdf
2.
Dyzet hadithet e Neveviut dhe shtojca e Ibn Rexhebit
7 MB
: Dyzet hadithet e Neveviut dhe shtojca e Ibn Rexhebit.docx
Go to the Top