Mjetet e qëndrueshmërisë në fenë e Allahut

Librat Kartela e faqes
Titulli: Mjetet e qëndrueshmërisë në fenë e Allahut
Gjuha: Shqip
Autor: Muhamed Salih El Munexhid
Përkthim: Jusuf Hilmi Kastrati
Rishikim: Almedin Ejupi
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Qëndrueshmëria në fenë e Allahut është qëllimi themelor i çdo muslimani të sinqertë që dëshiron ta ndjekë rrugën e drejtë me vendosmëri e udhëzim. Në ditët e sotme nevoja e muslimanit për mjetet e qëndrueshmërisë është më e madhe sesa në kohën e gjeneratave të para të muslimanëve. Rrjedhimisht, përpjekja që kërkohet për ta jetësuar këtë është më e madhe, për shkak të prishjeve në kohën që po jetojmë, vëllezërve të paktë dhe dobësisë e numrit të vogël të përkrahësve.
Në këtë libër pëmenden disa mjete të rëndësishme për të qenë i qëndrueshëm në fe.
Data e publikimit: 2017-02-18
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/2819556
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Mjetet e qëndrueshmërisë në fenë e Allahut
827 KB
: Mjetet e qëndrueshmërisë në fenë e Allahut.pdf
2.
Mjetet e qëndrueshmërisë në fenë e Allahut
12.6 MB
: Mjetet e qëndrueshmërisë në fenë e Allahut.docx
Go to the Top