Св. Валентин

Categories through topics Subject Information
Title: Св. Валентин
Short Discription: Имитирањето на немуслиманите зема голем замав. Тука спаѓа и празнувањето на нивните празници. Таков е и празникот на „љубовта“ или Св. Валентин. Тука на многу светски јазици ќе најдете материјали кои зборуваат за прописите на славење на овој празник.
Short Link: http://IslamHouse.com/2818744
Go to the Top