Магии и гатање

Categories through topics Subject Information
Title: Магии и гатање
Short Discription: Опасноста на магијата за едно општество е голема. Таа е причината зошто Исламот ги забранил магијата и гатањето и верските прописи за истите се строги. Пропишан е е Курански и сунетски лек за лекување на магијата, уроците и слично за да не им се остави простор на гатачите и маѓепсниците. Тука ќе најдете десетици материјали кои зборуваат за оваа тема.
Short Link: http://IslamHouse.com/2818741
Go to the Top