Верување во Када и Кадер

Categories through topics Subject Information
Title: Верување во Када и Кадер
Short Discription: Ова е еден од столбовите на исламското верување и верувањето не е потполно се додека не сме убедени дека она што ни се случило не можело да не се случи и она што не се случило не можело да се случи. Страницата содржи некои материјали кои го појаснуваат овој столб на исламското верување
Short Link: http://IslamHouse.com/2818737
Go to the Top