Прописи на Хаџ и Умра

Categories through topics Subject Information
Title: Прописи на Хаџ и Умра
Short Discription: Оваа страница се смета за една од најголемите посветени на опис на ритуалите на Хаџ и Умра на светските јазици. Таа содржи стотици материјали на повеќе од 40 светски јазици а посебно на главните светски јазици. Цел ни е да ги информираме аџиите, да ги запознаеме со аџилакот и ритуалот на Умра потенцирајќи ги сунетите и други користи, молејќи го Аллах за примен аџилак и сите добри дела.
Short Link: http://IslamHouse.com/2818736
Go to the Top