Намаз

Categories through topics Subject Information
Title: Намаз
Short Discription: Нема сомнеж за муслиманот дека положбата на намазот во Исламот е многу висока. Тој е столб на Исламот и критериум за вреднување на еден муслиман. Тука ќе најдете материјали за намазот од аспект на значењето, времето, условите, формата, столбовите, ваџибите, сунетите, прописот на сехви сеџда
Short Link: http://IslamHouse.com/2818729
Go to the Top