Зикр (спомнување на Аллах)

Categories through topics Subject Information
Title: Зикр (спомнување на Аллах)
Short Discription: Страница на дови и зикрови содржи материјали кои зборуваат за вредноста на довата, нејзините услови и манири, времиња места и состојби кога довата се прима, се појаснуваат грешките при дова, кога довата е примена а кога има пречки, мудроста за одложување на исполнувањето на довата, како и бројни книги со дови и зикрови.
Short Link: http://IslamHouse.com/2818708
Go to the Top