Превод на значењата на Благородниот Куран

Categories through topics Subject Information
Title: Превод на значењата на Благородниот Куран
Short Discription: Оваа страница содржи преводи на Благороднииот Куран на повеќе од педесет светски јазици, се смета за најобемна страница на преводи на Куранот или на делови од него. Се трудевме да ги обезбедиме најдобрите преводи и тие за кои има најмалку забелешки.
Short Link: http://IslamHouse.com/2817961
Related Topics ( 1 )
Go to the Top