Shpjegimi i bazave të besimit

Librat Kartela e faqes
Titulli: Shpjegimi i bazave të besimit
Gjuha: Shqip
Autor: Muhamed b. Salih El Uthejmin
Përkthim: Almedin Ejupi
Rishikim: Jusuf Hilmi Kastrati
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Shpjegimi i bazave të besimit është një libër i dobishëm, i cili bën fjalë për bazat dhe synimet e besimit Islam dhe për shtyllat e fesë Islame, siç janë: besimi në Allahun, në melekët e Tij, në të dërguarit e Tij, në Librat e Tij, në Ditën e Fundit dhe në kaderin (paracaktimin) e Allahut.
Data e publikimit: 2016-11-28
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/2816961
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Shpjegimi i bazave të besimit
1.1 MB
: Shpjegimi i bazave të besimit.pdf
2.
Shpjegimi i bazave të besimit
5.1 MB
: Shpjegimi i bazave të besimit.docx
Më shumë .. ( 1 )
Go to the Top