Зошто го примија Исламот (приказните на новите муслимани)

Categories through topics Subject Information
Title: Зошто го примија Исламот (приказните на новите муслимани)
Short Discription: Оваа датотека содржи кажувања на некои нови муслимани на повеќе од 30 светски јазици, овие кажувања се одговор на честото прашање зошто го прифатија Исламот. Овие приказни се најдобар одговор на ова прашање, животните приказни на овие луѓе кои доброволно и без притисок и со задоволство и смиреност го примија Исламот
Short Link: http://IslamHouse.com/2816464
Go to the Top