Покајанието и враќањето на вистинскиот пат

Categories through topics Subject Information
Title: Покајанието и враќањето на вистинскиот пат
Short Discription: Нема сомнеж дека сите грешиме, затоа човекот има секојдневна потреба да се покае наутро и навечер. Тука ќе најдете материјали кои ги појаснуваат прописите и етиката на покајанието
Short Link: http://IslamHouse.com/2816456
Go to the Top