Обредословие-Ибадети

Categories through topics Subject Information
Title: Обредословие-Ибадети
Short Discription: Комплет на папки која ги содржи следниве датотеки: Датотека Столбовите на Исламот и прописи на исламското обредословие, Рамазан, Хаџ и Умра, Датотека Прописи на чистота, Датотека прописи на менструација и послепородилно крварење, Датотека Прописи на намазот, Датотека Џума намаз и прописите поврзани со него, Датотека Прописи на доброволните намази, Датотека Прописи на џеназе, Датотека прописи на Зекат, Датотека Првите десет дена на Зул Хиџе, курбан и Акика, Датотека Заколнување и заветување
Short Link: http://IslamHouse.com/2816038
Go to the Top