Историја

Categories through topics Subject Information
Title: Историја
Short Discription: Историјата е знаење со кое се занимавале народи и генерации, за да се дојде до истото се патувало и се подготвувало за патување. Оваа датотека содржи материјали кои се однесуваат на историјата и биографиите преку следните досиеја: Досие Кажувања за Божјите пратеници, Досие Мухамед Божјиот пратеник, Досие Иса (Исус) Месих, Досие за асхабите, Досие Биографии и угледни личности, Досие Истории на држави, места, институции и се што се однесува на нив.
Short Link: http://IslamHouse.com/2816037
Go to the Top