Almedin Ejupi

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Almedin Ejupi
Përshkrim i shkurtër: Almedin Ejupi, një hoxhë i nderuar nga Kosova, ka mbaruar fakultetin e sheriatit në Univesitetin Islam në Medine. Ai shquhet për përkthim dhe botim të librave dhe po ashtu është dhe autor i disa librave dhe shkrimeve të ndryshme. Ai është imam dhe hatib në një xhami në Kosovë dhe gjithashtu mësimdhënës në medresenë e mesme "Alauddin" në Prizren, Kosovë.
Data e publikimit: 2016-10-22
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/2814217
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Go to the Top