Çelësat e meditimit të Kuranit dhe suksesit në jetë

Librat Kartela e faqes
Titulli: Çelësat e meditimit të Kuranit dhe suksesit në jetë
Gjuha: Shqip
Autor: Halid b. AbdulKerim El Lahim
Përkthim: Almedin Ejupi
Rishikim: Sedat Islami
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Ky libër jep një sqarim të qartë e gjithëpërfshirës që esenca e arritjes së suksesit është Kurani fisnik, fjala e Zotit të botëve, dhe çdo gjë tjetër jashtë kësaj duhet të jetë në përputhje me të, përndryshe refuzohet.
Data e publikimit: 2016-10-21
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/2814185
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Çelësat e meditimit të Kuranit dhe suksesit në jetë
1.9 MB
: Çelësat e meditimit të Kuranit dhe suksesit në jetë.pdf
Go to the Top