Mjete të përshtatshme për një jetë të rehatshme

Librat Kartela e faqes
Titulli: Mjete të përshtatshme për një jetë të rehatshme
Gjuha: Shqip
Autor: Abdurr-Rrahman b. Nasir Es Sadi
Përkthim: Sedat Islami
Rishikim: Jusuf Hilmi Kastrati
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Ky libër flet për shkaqet dhe mënyrat të cilat ia mundësojnë atij që i zbaton ato, të gjejë gëzimin, lumturinë dhe qetësinë shpirtërore dhe ia largojnë atij brengat, trishtimin dhe vuajtjet.
Data e publikimit: 2016-04-28
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/2803932
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Mjete të përshtatshme për një jetë të rehatshme
808.9 KB
: Mjete të përshtatshme për një jetë të rehatshme.pdf
2.
Mjete të përshtatshme për një jetë të rehatshme
12.5 MB
: Mjete të përshtatshme për një jetë të rehatshme.docx
Go to the Top