Ajeti i dytë dhe i tretë i sures Et-Talak i përkthyer në shqip

Postera Kartela e faqes
Titulli: Ajeti i dytë dhe i tretë i sures Et-Talak i përkthyer në shqip
Gjuha: Shqip
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Ajeti i dytë dhe i tretë i sures Et-Talak i përkthyer në shqip: “Atij që i frikësohet Allahut, Ai do t’i gjejë rrugëdalje (nga çdo vështirësi) dhe do t’i japë risk prej nga nuk e pret.”
Data e publikimit: 2016-03-31
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/2800544
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Ajeti i dytë dhe i tretë i sures Et-Talak i përkthyer në shqip
97.8 KB
Më shumë .. ( 26 )
Go to the Top