Hadithi: "Pa dyshim që vërtetësia shpie në mirësi dhe se mirësia udhëzon për në Xhenet..."

Postera Kartela e faqes
Titulli: Hadithi: "Pa dyshim që vërtetësia shpie në mirësi dhe se mirësia udhëzon për në Xhenet..."
Gjuha: Shqip
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Hadithi: "Pa dyshim që vërtetësia shpie në mirësi dhe se mirësia udhëzon për në Xhenet. Njëmend, njeriu vazhdon me vërtetësi deri sa të bëhet i vërtetë, ndërsa gënjeshtra çon në shthurje, e pa dyshim që shthurja çon në zjarr. Vërtet, njeriu vazhdon të gënjejë derisa të shkruhet tek Allahu gënjeshtar."
Data e publikimit: 2016-03-29
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/2800150
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Hadithi: "Pa dyshim që vërtetësia shpie në mirësi dhe se mirësia udhëzon për në Xhenet..."
167.2 KB
Go to the Top