Ajeti i 153-të i sures El-Bekare i përkthyer në shqip

Postera Kartela e faqes
Titulli: Ajeti i 153-të i sures El-Bekare i përkthyer në shqip
Gjuha: Shqip
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Ajeti i 153-të i sures El-Bekare i përkthyer në shqip
Data e publikimit: 2016-02-29
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/2796463
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Ajeti i 153-të i sures El-Bekare i përkthyer në shqip
141.9 KB
Më shumë .. ( 26 )
Go to the Top