Durimi në sprovë

Video Kartela e faqes
Titulli: Durimi në sprovë
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Muhamed b. Muhamed El Muhtar Esh Shenkiti
Përshkrim i shkurtër: Në këtë ligjëratë, hoxha i nderuar Muhamed Esh-Shenkiti, flet për durimin dhe tregon disa raste të njerëzve të devotshëm që kanë të bëjnë me durimin.
Data e publikimit: 2016-02-25
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/2795238
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Durimi në sprovë
21.6 MB
2.
Durimi në sprovë
Go to the Top