Virtytet dhe të drejtat e sahabëve

Librat Kartela e faqes
Titulli: Virtytet dhe të drejtat e sahabëve
Gjuha: Shqip
Autor: Abdullah b. Salih El Kusajjir
Përkthim: Almedin Ejupi
Rishikim: Jusuf Hilmi Kastrati
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Ky libër flet për sahabët e të Dërguarit Muhamed, sal-lallahu alejhi ue sel-lem, gjegjësisht sqaron vlerën, pozitën, të drejtat e tyre kundrejt nesh dhe detyrat tona ndaj tyre. Po ashtu shpjegon besimin e ehli sunetit dhe xhematit lidhur me sahabët, Allahu qoftë i kënaqur me ta.
Data e publikimit: 2016-01-30
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/2792318
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Virtytet dhe të drejtat e sahabëve
896.9 KB
: Virtytet dhe të drejtat e sahabëve.pdf
2.
Virtytet dhe të drejtat e sahabëve
6.5 MB
: Virtytet dhe të drejtat e sahabëve.docx
Go to the Top