Përkthimi i hadithit: "Jam i kënaqur me Allahun si Zot..."

Postera Kartela e faqes
Titulli: Përkthimi i hadithit: "Jam i kënaqur me Allahun si Zot..."
Gjuha: Shqip
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Përkthimi i hadithit: "Jam i kënaqur me Allahun si Zot, me Muhamedin si të dërguar dhe me Islamin si fe."
Data e publikimit: 2016-01-24
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/2790929
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Përkthimi i hadithit: "Jam i kënaqur me Allahun si Zot..."
148 KB
Më shumë .. ( 55 )
Go to the Top