Rregullat fikhore

Librat Kartela e faqes
Titulli: Rregullat fikhore
Gjuha: Shqip
Përkthim: Jusuf Hilmi Kastrati
Përshkrim i shkurtër: Kjo është një përmbledhje e shkurtër e rregullave të fikhut, e përshtatshme për fillestarët e kësaj shkence. Në këtë libërth i kam përmendur vetëm pesë rregullat kryesore dhe disa nënrregulla që burojnë prej tyre, duke sjellë shembuj përkatës për secilën.
Data e publikimit: 2016-01-20
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/2790400
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Rregullat fikhore
982.6 KB
: Rregullat fikhore.pdf
Go to the Top