Cilësitë dhe etika e Profetit (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem)

Audio Kartela e faqes
Titulli: Cilësitë dhe etika e Profetit (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem)
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Bledar Haxhiu
Rishikim: Driton Lekaj
Botuesi: Uebfaqja ’Audionur’ - www.audionur.com
Përshkrim i shkurtër: Nuk ka dyshim se ndër bisedat më të mira që mund t’i bëj dikush është biseda rreth Pejgamberit (paqja dhe mëshira e Allahut qofshin mbi të), ngase njerëzit sot më shumë se kurrë kanë nevojë për ta njohur atë. Mu për këtë hoxha i nderuar, Bledar Haxhiu, flet në këtë ligjëratë rreth atributeve natyrore dhe virtyteve të Pejgamberit (paqja dhe mëshira e Allahut qofshin mbi të).
Data e publikimit: 2010-03-01
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/278458
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Cilesite dhe etika e Profetit (sal-lallahu alejhi ue sel-lem)
6.6 MB
:  Cilesite dhe etika e Profetit (sal-lallahu alejhi ue sel-lem).mp3
Tema të ngjashme ( 4 )
Go to the Top