Mbështetja

Artikuj Kartela e faqes
Titulli: Mbështetja
Gjuha: Shqip
Autori: Abdullah b. Ahmed El Huvejl
Përkthim: Jusuf Hilmi Kastrati
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Ky artikull bën fjalë për mbështjetjen dhe llojet e saj dhe për dallimin mes mbështetjes dhe autorizimit.
Data e publikimit: 2015-11-18
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/2781345
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Mbështetja
865.3 KB
: Mbështetja.pdf
Go to the Top