Vlerat dhe frytet e sadakasë

Artikuj Kartela e faqes
Titulli: Vlerat dhe frytet e sadakasë
Gjuha: Shqip
Përkthim: Almedin Ejupi
Rishikim: Jusuf Hilmi Kastrati
Përshkrim i shkurtër: Në këtë artikull përmenden gjashtëmbëdhjetë fryte të sadakasë (lëmoshës).
Data e publikimit: 2015-11-15
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/2780949
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Vlerat dhe frytet e sadakasë
904.2 KB
: Vlerat dhe frytet e sadakasë.pdf
Go to the Top