Dashuria dhe urrejtja për hir të Allahut

Artikuj Kartela e faqes
Titulli: Dashuria dhe urrejtja për hir të Allahut
Gjuha: Shqip
Autori: Abdullah b. Ahmed El Huvejl
Përkthim: Jusuf Hilmi Kastrati
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Në këtë artikull bëhet fjalë për kuptimin e dashurisë dhe urrejtjes për hir të Allahut, për llojet e saj dhe për kategoritë e njerëzve përkitazi me dashurinë dhe urrejtjen për hir të Allahut.
Data e publikimit: 2015-10-24
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/2777280
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Dashuria dhe urrejtja për hir të Allahut
1 MB
: Dashuria dhe urrejtja për hir të Allahut.pdf
Më shumë .. ( 1 )
Go to the Top