Gjërat që e nxjerrin njeriun nga Islami

Artikuj Kartela e faqes
Titulli: Gjërat që e nxjerrin njeriun nga Islami
Gjuha: Shqip
Autori: Abdullah b. Ahmed El Huvejl
Përkthim: Jusuf Hilmi Kastrati
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Në këtë artikull përmenden gjërat më të rrezikshme dhe më të shpeshta që e nxjerrin njeriun nga Islami.
Data e publikimit: 2015-10-24
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/2777269
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Gjërat që e nxjerrin njeriun nga Islami
921 KB
: Gjërat që e nxjerrin njeriun nga Islami.pdf
Go to the Top