Tekbiri në dhjetë ditët e muajit Dhul-Hixhe

Postera Kartela e faqes
Titulli: Tekbiri në dhjetë ditët e muajit Dhul-Hixhe
Gjuha: Shqip
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Këtu janë paraqitur argumentet për tekbirin në dhjetë ditët e muajit dhul-hixhe dhe po ashtu llojet dhe disa forma të tij.
Data e publikimit: 2015-09-19
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/2774332
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Tekbiri në dhjetë ditët e muajit Dhul-Hixhe
321 KB
Go to the Top