Fale namazin që të jesh i shpëtuar

Artikuj Kartela e faqes
Titulli: Fale namazin që të jesh i shpëtuar
Gjuha: Shqip
Autori: Jusuf Hilmi Kastrati
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Në këtë shkrim bëhet fjalë për vlerën dhe rëndësinë e namazit dhe po ashtu për ndëshkimet që e presin atë që nuk e fal namazin.
Data e publikimit: 2015-09-15
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/2773601
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Fale namazin që të jesh i shpëtuar
954.1 KB
: Fale namazin që të jesh i shpëtuar.pdf
Go to the Top