Njeqind menyra për t’i dale ne krah Pejgamberit (paqja dhe shpëtimi i Allahut qofshin mbi të)

Artikuj Kartela e faqes
Titulli: Njeqind menyra për t’i dale ne krah Pejgamberit (paqja dhe shpëtimi i Allahut qofshin mbi të)
Gjuha: Shqip
Rishikim: Driton Lekaj
Botuesi: Komiteti Botëror në Ndihmë të Vulës së Profetëve (lavdërimi dhe shpëtimi i Allahut qofshin mbi të) - www.icsfp.com - Uebfaqja ’Albislam’ - www.albislam.com
Përshkrim i shkurtër: Njëqind mënyra për t’i dal në krah Pejgamberit (paqja dhe mëshira e Allahut qofshin mbi të): Artikull të cilin e ka përgatitur Komiteti Botëror në mbështetje të Vulës së Pejgamberëve (paqja dhe mëshira e Allahut qofshin mbi të) e cila përmban shumë mënyra përmes të cilave realizohet kjo ndihmë. Dhe kjo në nivel individësh, pastaj në nivel të familjes dhe shoqërisë, në nivel sektorit të arsimit dhe punëtorëve në të, apo në nivel të Imamëve, thirrësve dhe nxënësve të dijes, apo në nivel të njerëzve të kulturës, mendimtarëve dhe gazetarëve, apo në nivel të organizatave bamirëse dhe që merren me thirrjen islame, apo në nivel të atyre që kanë qasje në rrjetin e internetit apo që posedojnë ueb sajte si dhe në nivel të pasurve dhe qeverive islame.
Data e publikimit: 2010-02-07
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/273136
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Njeqind menyra për t’i dale ne krah Pejgamberit (paqja dhe shpëtimi i Allahut qofshin mbi të)
257.9 KB
: Njeqind menyra për t’i dale ne krah Pejgamberit (paqja dhe shpëtimi i Allahut qofshin mbi të).pdf
2.
Njeqind menyra për t’i dale ne krah Pejgamberit (paqja dhe shpëtimi i Allahut qofshin mbi të)
3.2 MB
: Njeqind menyra për t’i dale ne krah Pejgamberit (paqja dhe shpëtimi i Allahut qofshin mbi të).doc
Go to the Top