Ka harruar sa ditë të Ramazanit duhet kompensuar

Fetvatë Kartela e faqes
Titulli: Ka harruar sa ditë të Ramazanit duhet kompensuar
Gjuha: Shqip
Fetva: Muhamed Salih El Munexhid
Përkthim: Driton Lekaj
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Pyetje të cilës iu është përgjigjur hoxha i nderuar, Muhamed Salih El Munexhid – Allahu e ruajtë –, e teksti i saj është: “Gruas sime i kanë mbetur disa ditë për t’i agjëruar më herët por, ka harruar sa ditë janë saktësisht prandaj çka të bën?”
Data e publikimit: 2010-02-07
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/273106
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Ka harruar sa dite te Ramazanit duhet kompensuar
137.6 KB
: Ka harruar sa dite te Ramazanit duhet kompensuar.pdf
2.
Ka harruar sa dite te Ramazanit duhet kompensuar
3 MB
: Ka harruar sa dite te Ramazanit duhet kompensuar.doc
Tema të ngjashme ( 2 )
Go to the Top