Përjetimi i mbikëqyrjes së Allahut

Video Kartela e faqes
Titulli: Përjetimi i mbikëqyrjes së Allahut
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Ahmed Kalaja
Rishikim: Driton Lekaj
Përshkrim i shkurtër: Përjetimi i mbikëqyrjes së Allahut ndaj krijesave është një ndër adhurimet më të rëndësishme të zemrës, e cila e bën muslimanin ta jetoj jetën e tij sipas asaj që e dëshiron Allahu prej tij.
Rëndësia e veçantë e këtij adhurimi është kur muslimani e përjeton këtë mbikëqyrje me fillimin e çdo viti të ri dhe llogaritë veten e tij për vitin e kaluar.
Data e publikimit: 2010-01-01
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/262015
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Loading the player...
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Perjetimi i mbikeqyrjes se Allahut
170.6 MB
Go to the Top