Udhërrëfyes ditor i haxhiut

Artikuj Kartela e faqes
Titulli: Udhërrëfyes ditor i haxhiut
Gjuha: Shqip
Autori: Sektori Shkencor pranë shtëpisë botuese ’Darul Kasim’
Përkthim: Driton Lekaj
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Ky artikull përmban një udhërrëfyes të lehtësuar për punët ditore të cilat i kryen haxhiu duke sqaruar gjithashtu edhe dispozitat lidhur me to. Udhërrëfyesi i përfshin tre llojet e haxhit me një shtojcë rreth shtyllave, obligimeve dhe syneteve të haxhit si dhe përmbledh ndalesat e ihramit si dhe normat që kanë të bëjnë me kurbanin.
Data e publikimit: 2009-12-15
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/260484
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Udherrefyes ditor i haxhiut
193.6 KB
: Udherrefyes ditor i haxhiut.pdf
2.
Udherrefyes ditor i haxhiut
3.5 MB
: Udherrefyes ditor i haxhiut.doc
Tema të ngjashme ( 6 )
Go to the Top