Vlera e dhjetë ditëve të Dhul Hixhes

Video Kartela e faqes
Titulli: Vlera e dhjetë ditëve të Dhul Hixhes
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Dr. Shefqet Krasniqi
Rishikim: Driton Lekaj
Përshkrim i shkurtër: Kjo është një hutbe e mbajtur nga Dr. Shefqet Krasniqi në të cilën flet për vlerën e dhjetë ditëve të para të Dhul Hixhes, si dhe për shpërblimin e madh për atë që i shton veprat e mira në këto ditë.
Data e publikimit: 2009-12-15
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/260461
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Loading the player...
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Vlera e dhjete diteve te Dhul Hixhes
63.9 MB
Më shumë .. ( 1 )
Go to the Top