Dhikri i mbremjes

Video Kartela e faqes
Titulli: Dhikri i mbremjes
Gjuha: Shqip
Botuesi: Kanali Satelitor ’El Mexhd’
Përshkrim i shkurtër: Shfaqja e Dhikrit (lutjes) të mbrëmjes në video, lexuar nga një zë shumë i bukur dhe i përkthyer në gjuhën shqipe.
Data e publikimit: 2009-12-13
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/260384
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Loading the player...
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Dhikri i mbremjes
16.1 MB
Më shumë .. ( 1 )
Go to the Top