Ku jane falenderuesit?

Audio Kartela e faqes
Titulli: Ku jane falenderuesit?
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Bekr Halimi
Rishikim: Driton Lekaj
Përshkrim i shkurtër: Njeriu i mençur sheh rreth vetes begati të shumta, të panumërta dhe të njëpasnjëshme. Prandaj të qenit mirënjohës është esenciale për çdo mysliman. Për këtë njohja e vlerës, realitetit si dhe llojeve të falënderimit si dhe dhuntitë kryesore për njeriun është edhe tema e kësaj ligjërate nga hoxha i nderuar Bekir Halimi.
Data e publikimit: 2009-10-10
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/237823
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Ku jane falenderuesit?
14.1 MB
: Ku jane falenderuesit?.mp3
Tema të ngjashme ( 7 )
Go to the Top