Çka pas Ramazanit?

Audio Kartela e faqes
Titulli: Çka pas Ramazanit?
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Enis Rama
Rishikim: Driton Lekaj
Përshkrim i shkurtër: Muaji i Ramazanit ishte mejdan i madh për të garuar në të mira dhe adhurime. Por, ajo që duhet të na preokupon pas tij është se si të vazhdojmë në të mira pas tij, sepse vazhdimi në të mira është një nga shenjat kryesore të pranimit të adhurimit në të. Për këto dhe të tjera flet hoxha i nderuar Enis Rama në ligjëratën e tij.
Data e publikimit: 2009-10-10
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/237817
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Çka pas Ramazanit?
8.7 MB
: Çka pas Ramazanit?.mp3
Tema të ngjashme ( 2 )
Go to the Top