Çka pas Ramazanit?!

Video Kartela e faqes
Titulli: Çka pas Ramazanit?!
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Ekrem Avdiu
Rishikim: Driton Lekaj
Përshkrim i shkurtër: Muaji i Ramazanit është muaj i begative dhe mirësive të shumta. Myslimani është i thirrur që edhe pas tij të vazhdojë me sinqeritet, me devotshmëri dhe të jep shembull se ai është individi që Ramazani ka lënë gjurmë të pashlyeshme. E kjo është edhe porosia e kësaj ligjërate nga hoxha i nderuar Ekrem Avdiu.
Data e publikimit: 2009-10-10
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/237809
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Go to the Top