Festa e Bajramit – Gezim per sukseset

Artikuj Kartela e faqes
Titulli: Festa e Bajramit – Gezim per sukseset
Gjuha: Shqip
Autori: Ekrem Avdiu
Botuesi: Uebfaqja ’Fjalaebukur’ - www.fjalaebukur.com/sq
Përshkrim i shkurtër: Festa e Bajramit është prej simboleve të Islamit, madje prej më të mëdhave me të cilat manifestohet Islami. Është festë për atë që ka shpirtin e pastër dhe qëllimin e dëlirë për Allahun e jo vetëm për atë që vishet dhe stoliset me stolitë e kësaj bote. Në këtë artikull hoxha i nderuar Ekrem Avdiu flet rreth kuptimeve të larta që përmban festa e Bajramit.
Data e publikimit: 2009-10-01
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/234663
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Festa e Bajramit – Gezim per sukseset
113.5 KB
: Festa e Bajramit – Gezim per sukseset.pdf
2.
Festa e Bajramit – Gezim per sukseset
2.8 MB
: Festa e Bajramit – Gezim per sukseset.doc
Tema të ngjashme ( 2 )
Go to the Top