Fetva të zgjedhura rreth Kuranit Fisnik dhe leximit të tij

Fetvatë Kartela e faqes
Titulli: Fetva të zgjedhura rreth Kuranit Fisnik dhe leximit të tij
Gjuha: Shqip
Fetva: Salih b. Feuzan el Feuzan
Përkthim: Driton Lekaj
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Islamhouse.com është interesuar t’iu sjellë një mori leximesh të Kuranit nga recituesit më të njohur mu për këtë i kemi përzgjedhur disa fetva rreth Kuranit dhe edukatës së leximit të tij nga libri i fetvave të dijetarit të mirënjohur Salih El Fevzan me shpresë që leximi dhe dëgjimi i Kuranit të kenë një pozitë të posaçme në jetën tonë.
Data e publikimit: 2009-09-01
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/231898
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Fetva të zgjedhura rreth Kuranit Fisnik dhe leximit të tij
324.9 KB
: Fetva të zgjedhura rreth Kuranit Fisnik dhe leximit të tij.pdf
2.
Fetva të zgjedhura rreth Kuranit Fisnik dhe leximit të tij
202.5 KB
: Fetva të zgjedhura rreth Kuranit Fisnik dhe leximit të tij.doc
Go to the Top