Rregullat e Agjërimit, Teravive dhe Zekatul Fitrit

Librat Kartela e faqes
Titulli: Rregullat e Agjërimit, Teravive dhe Zekatul Fitrit
Gjuha: Shqip
Autor: Muhamed b. Salih El Uthejmin
Përkthim: Driton Lekaj
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Ky libërth i shkruar nga dijetari Ibn El Uthejmin ngërthen në vete një mori rregullash të cilat lidhen me Agjërimin, Teravitë dhe Zekatul Fitrin. Me një metodë të lehtë dhe të kuptuar, dijetari i nderuar i përmend këto dispozita dhe rregulla të cilat janë të domosdoshme për ta kryer adhurimin e agjërimit dhe adhurimet e tjera që e pasojnë në mënyrën më të mirë.
Data e publikimit: 2009-08-31
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/231844
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Rregullat e Agjerimit, Teravive dhe Zekatul Fitrit
159.5 KB
: Rregullat e Agjerimit, Teravive dhe Zekatul Fitrit.pdf
2.
Rregullat e Agjerimit, Teravive dhe Zekatul Fitrit
2 MB
: Rregullat e Agjerimit, Teravive dhe Zekatul Fitrit.doc
Go to the Top