Vetëm për të rinjtë në Ramazan

Artikuj Kartela e faqes
Titulli: Vetëm për të rinjtë në Ramazan
Gjuha: Shqip
Autori: Muhamed b. Abdullah Ed Duvejjish
Përkthim: Bekr Halimi
Rishikim: Driton Lekaj
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Këshilla të sinqerta dhe udhëzime të drejtpërdrejta drejtuar të gjithë të rinjve të cilët nuk e mendojnë Ramazanin si muaj të ndryshimit dhe pendimit të sinqertë.
Data e publikimit: 2009-08-31
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/231841
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Vetem per te rinjte ne Ramazan
203.9 KB
: Vetem per te rinjte ne Ramazan.pdf
2.
Vetem per te rinjte ne Ramazan
2.3 MB
: Vetem per te rinjte ne Ramazan.doc
Go to the Top