Vetëm për të vegjlit në Ramazan

Artikuj Kartela e faqes
Titulli: Vetëm për të vegjlit në Ramazan
Gjuha: Shqip
Autori: Sektori Shkencor pranë shtëpisë botuese ’Darul Kasim’
Përkthim: Driton Lekaj
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Kjo është një përmbledhje e shkurtë e fetvave të dijetarëve rreth agjërimit të fëmijëve të dashur. Përveç dispozitave rreth agjërimit të tyre sqarohen metodat dhe udhëzimet se si t’i bëjmë edhe fëmijët të ndjehen pjesë e këtij muaji të shenjtë.
Data e publikimit: 2009-08-31
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/231839
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Vetëm për të vegjlit në Ramazan
173.6 KB
: Vetëm për të vegjlit në Ramazan.pdf
2.
Vetëm për të vegjlit në Ramazan
3.7 MB
: Vetëm për të vegjlit në Ramazan.doc
Go to the Top