Rijadus Salihin

Librat Kartela e faqes
Titulli: Rijadus Salihin
Gjuha: Shqip
Autor: Ebu Zekerija En Nevevi
Përshkrim i shkurtër: Një ndër enciklopeditë më të njohura të Hadithit. Ky libër do të jetë udhërrëfyes për secilin që ndi¬hmohet me të dhe shërbehet në kërkimin dhe veprimin e veprave të mira, si dhe do të jetë ndalesë prej të këqijave dhe katas¬trofave të ndryshme. Me pak fjalë ky libër është një ndër librat pa të cilat nuk duhet të mbetet shtëpia e myslimanit.
Data e publikimit: 2009-08-31
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/231837
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Rijadus Salihin
2.1 MB
: Rijadus Salihin.pdf
2.
Rijadus Salihin
5 MB
: Rijadus Salihin.doc
Go to the Top