Zekati – vlera dhe dispozitat rreth tij

Audio Kartela e faqes
Titulli: Zekati – vlera dhe dispozitat rreth tij
Gjuha: Shqip
Rishikim: Driton Lekaj
Përshkrim i shkurtër: Kjo hytbe e mbajtur nga hoxha Ferid Selimi flet rreth Zekatit – shtyllës së tretë të Islamit. Hoxha i nderuar në mënyrë të thjeshtë por, praktike sqaron vlerën dhe rregullat esenciale të Zekatit.
Data e publikimit: 2009-08-23
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/231239
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Zekati – vlera dhe dispozitat rreth tij
4.9 MB
: Zekati – vlera dhe dispozitat rreth tij.mp3
Go to the Top