Kurs rreth dispozitave të Zekatit

Audio Kartela e faqes
Titulli: Kurs rreth dispozitave të Zekatit
Gjuha: Shqip
Rishikim: Driton Lekaj
Përshkrim i shkurtër: Shumë dijetarë kur flasin për Zekatin e preferojnë muajin e Ramazanit si kohë shumë të vlefshme për pikënisjen dhe nxjerrjen e tij. Mu për këtë kemi shkoqitur nga kursi Islam për tregtarë pjesën ku flitet për vlerën dhe dispozitat e Zekatit me shpresën se do të ndihmojë në njohjen e zbatimin e shtyllës së tretë të Islamit – Zekatit. Dhe pasi që nga urtësitë e agjërimit është solidariteti me të varfërit dhe të mjerët, atëherë kjo do të na ndihmojë të solidarizohemi me ta edhe nëpërmjet ndarjes së një pjese të pasurive tona për ta.
Data e publikimit: 2009-08-23
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/231233
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 8 )
1.
Kurs rreth dispozitave të Zekatit
15.3 MB
: Kurs rreth dispozitave të Zekatit.mp3
2.
Kurs rreth dispozitave të Zekatit
5.8 MB
: Kurs rreth dispozitave të Zekatit.mp3
3.
Kurs rreth dispozitave të Zekatit
11.4 MB
: Kurs rreth dispozitave të Zekatit.mp3
4.
Kurs rreth dispozitave të Zekatit
12.1 MB
: Kurs rreth dispozitave të Zekatit.mp3
5.
Kurs rreth dispozitave të Zekatit
19.7 MB
: Kurs rreth dispozitave të Zekatit.mp3
6.
Kurs rreth dispozitave të Zekatit
7.5 MB
: Kurs rreth dispozitave të Zekatit.mp3
7.
Kurs rreth dispozitave të Zekatit
9.8 MB
: Kurs rreth dispozitave të Zekatit.mp3
8.
Kurs rreth dispozitave të Zekatit
14.3 MB
: Kurs rreth dispozitave të Zekatit.mp3
Go to the Top