Dera e pendimit është e hapur!

Video Kartela e faqes
Titulli: Dera e pendimit është e hapur!
Gjuha: Shqip
Rishikim: Driton Lekaj
Përshkrim i shkurtër: Pendimi zë një vend të posaçëm në Islam. Përderisa çdo njeri gabon atëherë pendimi është diç që e përcjellë besimtarin gjer në vdekje. Njohja e vlerës së pendimit, plotësimi i kushteve të tij dhe stolisja me virtytet e të penduarve e bëjnë njeriun të jetë nga të dashurit e Allahut të lartësuar. Ky grup hoxhallarësh me këtë video mundohen në mënyrën më të mirë për t’ua sqaruar këtë njerëzve.
Data e publikimit: 2009-08-22
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/231171
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Loading the player...
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Dera e pendimit është e hapur!
142.8 MB
Go to the Top