Vetëllogaria

Audio Kartela e faqes
Titulli: Vetëllogaria
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Enis Rama
Përkthim: Driton Lekaj
Përshkrim i shkurtër: Njeriu duhet ta fisnikëroj shpirtin e tij, duhet të përkujdeset për punën e tij nëse dëshiron që Allahu ta blejë atë nga të dhe ta begaton me begatinë e tij.
E ajo që më së shumti ndihmon në këtë dhe që duhet të jetë myslimani i vëmendshëm për të është vetëllogaritja. Prandaj si ta arrijmë këtë është edhe tema e kësaj ligjërate.
Data e publikimit: 2009-08-14
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/230552
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Vetëllogaria
9.1 MB
: Vetëllogaria.mp3
Tema të ngjashme ( 1 )
Go to the Top